Over mij

Mijn naam is Ank Duister. Ik ben gediplomeerd spelagoge. In juni 2007 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, maar mijn werkervaring is uitgebreider! 

Mijn eerste ervaringen met een vorm van spelbegeleiding en verzorging heb ik opgedaan als groepsleidster op een dagverbijf voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Daarna was ik tien jaar lang peuterleidster. Deze ervaringen leerden mij het belang van spelen in de ontwikkeling van een kind. Dat motiveerde mij om mij te specialiseren in spelbegeleiding en een erkende opleiding te volgen. 

Na een aantal jaren kwam ik in aanraking met de Rots en Water training en methodiek. Wat mij erg aanspreekt is dat het een psycho-fysieke training is. Dus door te doen ervaar je wat het met je doet! En dat het veelal spelenderwijs aangeboden wordt.

Momenteel combineer ik mijn spelbegeleidingspraktijk met mijn werk in het speciaal onderwijs, op een school voor zeer moeilijk lerende kinderen. Ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen.

Nieuws:

Spelenzo is sponsor van Right to Play. We dragen dit doel een warm hart toe. Een wereldwijde organisatie die zich inzet om kinderen te laten spelen in al zijn diversiteit. Oprichter is Johann Olav Koss.

Zie verder: www.righttoplay.nl